Alexandre Vercoutere trekt van Nijvel naar Anderlecht.

“Ik voelde mij goed bij Nijvel en ik heb er drie geweldige seizoenen doorgebracht. Ik zal mijn teamgenoten dan ook missen, maar ik hou er wel van om mijn horizon te veranderen. Terug zijn in Brussel is altijd leuk. Ik koos voor RPC Anderlecht omdat ik in Sint-Gillis woon, het is dus dicht bij de deur.”

“Ik kom bij Anderlecht ook een aantal oude teamgenoten tegen en het is leuk om een nieuwe club te ontdekken. De doelstelling van de club is om in de top vijf te eindigen, maar ik wil altijd voor de hoofdprijs spelen. Ik heb enorm veel vertrouwen in dit team, we zullen slagen in deze opzet. Mijn persoonlijke doel is om het seizoen te domineren, zodat men altijd praat over mijn atletische kwaliteiten en dunks natuurlijk.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u