Melanie Noel versterkt volgend seizoen Basket Willebroek.

“Ik heb altijd in Brussel gespeeld en dus op een bepaald moment begon ik alle ploegen te kennen. Ik had zin om nieuwe dingen te ontdekken en vooral een nieuwe uitdaging aan tegaan, namelijk Nederlands te leren. Verder hebben ze me altijd gezegd dat het niveau beter is in Vlaanderen dan in Brussel, ik kijk ernaar uit om dit te kunnen meemaken.”

“Mijn keuze voor Willebroek is gekomen dankzij Sabrina Pallen die met mij contact heeft opgenomem om te zien wat ik van plan was komend seizoen en te melden dat haar ploeg een speelster zocht. Ze heeft mij de coach en de ploeg beschreven en dat sprak me aan. Ze heeft me ook gezegd dat het onthaal van de ploeg heel goed was ondanks de taalbarrière.”

“In het begin van het seizoen met Ganshoren, heb ik de kans gehad om tegen de A-ploeg te spelen en ik vond de sfeer heel leuk. Ik denk dat de ploeg bovenaan het klassement wil staan door het spel collectief, snel en proper te spelen. Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe teamgenoten en mijn coach te ontmoeten want door de quarantaine heb ik ze nog niet echt kunnen ontmoeten.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u