Rien Bettens verlaat Basket Waregem en speelt volgend seizoen voor BT Holstra Wings Wevelgem.

“Ik kreeg mijn volledige jeugdopleiding bij Basket Waregem, wat tevens ook mijn thuisstad is. Ik ben blij dat ik zovele jaren deel kon uitmaken van het Waregems basketbal. Na een medische ingreep in 2018 werd ik maanden op non-actief gezet. Toen ik terugkwam was het ‘vechten’ om fysiek terug in orde te komen. Ondanks mijn grote inzet werden mij nog weinig speelkansen en minuten toegekend. Dat deed mij beseffen dat het tijd was om andere oorden op te zoeken.”

“Een huidige speler van Holstra Wings Wevelgem en ex-speler van Waregem maakte mij warm om eens mee te komen trainen. Na een aantal trainingen was het voor mij duidelijk dat ik deel wilde uitmaken van deze ploeg. Holstra Wings Wevelgem liet mij een positieve indruk na. Het is belangrijk om als een hecht team van start te kunnen gaan, er samen naar kunnen streven dat we mooi basketbal brengen en zo hoog mogelijk in de competitie te kunnen eindigen. Ik ben alvast heel gemotiveerd om deze nieuwe start te nemen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u