Coach Jan Mathues stelt de damesploeg van Okido Arendonk in tweede landelijke voor.

“De reeks is voorlopig moeilijk in te schatten, er wordt nog wat heen en weer getransfereerd en er komen een aantal nieuwe ploegen bij, dus dat zal wat afwachten zijn. Op basis van het voorbije seizoen schat ik Lummen B wel sterk in, dat was voor mij de sterkste ploeg het voorbije seizoen en als ze op dezelfde basis kunnen verder bouwen lijkt me dat de favoriet voor de titel.”

“Onze kern blijft volledig hetzelfde en daarbij hopen we Zenzi Geudens die heel het vorige seizoen gemist heeft door een knieoperatie terug te recupereren richting het seizoen. We hebben zeker een groep om weer zo hoog mogelijk te eindigen in die top vijf. Iedereen kijkt er naar uit, dus fingers crossed we dat we richting augustus ons kunnen voorbereiden op een normaal basketbalseizoen.”

Kern 2020-2021

Marlies Liekens
Carolien Verbandt
Anouk Michiels
Inez van Camfort
Zenzi Geudens
Alessia Marangon
Sarah Dammen
Dore Blockx
Luna Segers
Heleen Vervecken

Coach: Jan Mathues

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u