Larissa Ramaekers maakt de overstap van Houthalen naar Sint-Truiden.

“Ik heb zeer mooi jaren in Houthalen gehad maar ik ging naar een andere club omdat ik graag een andere uitdaging wou en ik graag terug met mijn goede vriendin Luna Bogaerts wou spelen. Toen Sint-Sruiden mij belde met hun plan was ik eigenlijk onmiddellijk aangetrokken erdoor.”

“Ik vond het een mooi initiatief met een goede jeugdwerking waar ik zeker deel van wou uitmaken. Ze waren ook heel doelgericht en duidelijk, wat ik ook goed vond. Onze doelstelling is vooral heel veel plezier maken, hard trainen en toch om vanboven in de reeks te eindigen.”

“Het is een heel nieuwe ploeg dus we zullen zien hoe snel we op elkaar ingespeeld zijn maar ik zie in deze ploeg wel wat potentieel om de top te bereiken en eventueel een titel in de eerste provinciale reeks te halen. Ik kijk er heel hard naar uit om met enkele teammates vanuit Houthalen, Estee, Tessa en Ellen terug op het veld te staan en natuurlijk mijn oude teammaat van Houthalen Luna Bogaerts. Het seizoen mag starten van mij!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u