De nieuwe coach Marino Deprez stelt de damesploeg A van BT Holstra Wings Wevelgem-Moorsele voor.

“Volgend jaar word ik coach van Holstra Wings Wevelgem-Moorsele A. De drie nieuwe speelsters als veel van de dames van de ploeg die afgelopen seizoen kampioen werd, heb ik als coach nog in mijn team gehad. Ik denk persoonlijk dat tweede landelijke A voor 2020-2021 een mooie reeks zal zijn en dat het er zal op aankomen om ons iedere week te bewijzen. Ik kijk er naar uit en nu eerst afwachten wanneer alles op het basketbal normaal weer kan doorgaan!”

Kern 2020-2021

Flore Bloes (Wytewa Roeselare)
Hannah Derudder (Two)
Margo De Korte (KB Oostende Bredene)
Barbara Vanhauwaert
Febe Collie
Janne Devolder
Janne Vandewalle
Jena Vanlerberghe
Kim Eeckhout
Lieselot Speybrouck
Margot Derie
Melissa Hennin
Steffi Eeckhout
Tessa Vercruysse

Coach: Marino Deprez

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u