Tineke Henderick verlaat Jeugd Gentson en speelt volgend seizoen voor Laarne.

“Volgend jaar zal ik inderdaad van ploeg veranderen. Er was heel veel onzekerheid of er een coach zou zijn bij mijn huidige ploeg. Door een zware knieblessure dit jaar had ik de functie van coach overgenomen sinds januari. Ik wil echter liever nog een tijd spelen en niet in dezelfde situatie als dit jaar belanden. Ik wou ook heel graag dichter bij huis spelen. De afstand voor de trainingen wegen echt door, zeker met drie kleine kindjes is dicht bij huis een zeer belangrijke factor. Ik wou daarnaast heel graag starten met een balschool voor 3- tot 6-jarigen, maar ook bij een club dicht bij huis daar ik niet veel tijd wil verliezen op verplaatsingen.”

“Laarne kon me zowel de ruimte geven om een balschooltje te starten volgend jaar en me een ploeg aanbieden waar ik bij kan spelen indien mijn knie voldoende herstelt. Aangezien dit slechts tien minuten fietsen is van bij mij thuis was dit een ideale kans dus.”

“De doelstelling van mijn ploeg volgend jaar weet ik eigenlijk niet echt. Ik ga ervan uit zo een goed mogelijk seizoen spelen. Mijn eigen ambitie is op een toffe manier een sport beoefenen die ik zeer graag doe en hoop een meerwaarde te kunnen zijn voor mijn ploeg. Ik kom terug uit een zware blessure en het is nog steeds met een bang hartje afwachten of mijn knie het zal aankunnen. Ik heb er in ieder geval wel veel zin in om terug op een veld te staan.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u