Nico Hermans gaat volgend seizoen aan de slag met de B- en de C-ploeg van Hades Kiewit.

“Het sportieve seizoen begon voor mij bij Basket Zonhoven als coach van de eerste ploeg in derde provinciale. Onze doelstelling was om proberen een zorgeloos seizoen door te maken met toch een gezonde ambitie om bij de bovenste gelederen mee te draaien. Door omstandigheden heb ik na 6 wedstrijden gekozen om niet verder te fungeren als coach in Zonhoven.”

“Kort daarna werd ik gecontacteerd door KSTBB met de vraag of ik de U18A jongens niveau 2 wilde overnemen tot einde seizoen, iets waar ik mee heb ingestemd aangezien ik het seizoen ervoor ook in KSTBB had gecoacht de U21 jongens niveau 2.”

“De rest van de 1ste ronde was een beetje hoog gegrepen voor onze ploeg, in de tweede ronde hebben we toch een aantal wedstrijden kunnen winnen en zaten we in een positieve flow totdat het COVID 19 virus abrupt een einde maakte aan het seizoen wat natuurlijk zeer vreemd was.”

“Voor volgend seizoen heb ik kans gekregen om in eerste provinciale aan de slag te gaan bij neo-eersteprovincialer Hades Kiewit BBC, een kans die ik niet kon laten schieten. Kortbij huis met een jonge gemotiveerde ploeg werken, lijkt me een ideale combinatie. Onze doelstelling voor volgend seizoen is vooral groeien op elk aspect zowel sportief, mentaal en om te proberen voor zoveel mogelijk spelers de spreekwoordelijke springplank te bieden naar onze A-ploeg in tweede landelijke. Ook zal ik de ploeg in derde provinciale onder mijn hoede krijgen waar de doelstelling misschien hoger ligt daar we toch proberen in de top vijf of zes mee te draaien.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u