Nils Cotteleer ruilt Cobras Schoten-Brasschaat in voor Makeba Mariaburg Brasschaat.

“Ik had het gevoel dat m’n persoonlijke visie niet meer overeen kwam met die van Cobras. Dat wrong bij me en ik moest toch even nadenken hoe ik hiermee verder wou. Geen snelle beslissing want alles is steeds correct verlopen en het blijft een club waar ik respect voor heb. De ex-ploegmaten ga ik zeker missen, we hadden een toffe klik!”

“Het leek het beste me te laten uitschrijven wat me meer tijd gaf, maar in deze periode kreeg ik telefoon van Tim Verstraelen. Na wat heen en weer gebel wist hij me te overtuigen. Makeba een gezonde club. De herenploeg A moest terug uitgebouwd worden en heeft ambitie voor eerste provinciale. Het behoud in deze reeks is het eerste streefdoel, later zien we weer verder.”

“Deze uitdaging lijkt me wel wat, ik voel me fit en gezond! Ook al word ik er niet jonger op, ik wil er nog volop tegenaan gaan. Deze geest hoop ik over te brengen in de ploeg. Het logistieke is mooi meegenomen. Samen met m’n vrouw en onze twee zoontjes wonen wij in Schoten. Een voltijdse job, tijd is vaak moeilijk, maar de verplaatsingen zijn niet ver.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u