Home Top Division Top Division Two Olivier Maes keert na een jaartje terug naar KBBC Oostkamp: "De connectie...

Olivier Maes keert na een jaartje terug naar KBBC Oostkamp: “De connectie gaat verder dan basketbal”

Olivier Maes ruilt in het tussenseizoen Basket Sijsele in voor KBBC Oostkamp.

“Oostkamp kwam met de vraag en een mooi voorstel. Na een heel bijzonder seizoen achter de rug te hebben, en twee eerdere zeer mooie jaren bij Oostkamp was de keuze snel gemaakt. Ik speelde al twee jaar voor Oostkamp en was dit voor mij een groot succes op alle vlakken. Wanneer dit een match is langs beide kanten, vergemakkelijkt dit de keuze zeker. Ik ken het bestuur, de coaching staff en heel wat spelers, en omgekeerd is dat hetzelfde. Ik weet wat er me te wachten staat en ook zij weten wat ze van mij mogen verwachten. Een uitdaging in onwetendheid heeft ook iets, maar deze zekerheid is heel fijn om naar uit te kijken.”

“Na twee eerdere seizoenen met Oostkamp aan de top in Top Division Two denk ik hier nu niet anders over. We hebben in mijn ogen een zeer sterk team dat bestaat uit een goede mix van reeds vaste waarden alsook jonge talenten. Ik mik absoluut zo hoog mogelijk volgend jaar met Oostkamp en denk dat alles mogelijk is. Hopelijk blijven we voltallig gezond! Ik kijk er naar uit om terug met plezier te basketten. De connectie met enkele spelers en coaches gaat verder dan alleen basket, wat ons alleen maar ten goede komt op het terrein. Dit wil ik doorgeven aan de nieuwe ploegmaats en gebruiken als een sterkte, want hier ben ik van overtuigd dat het dat is. Ik hoop het seizoen in normale omstandigheden te kunnen aanvatten en kijk er halsreikend naar uit!”

close

Nieuwste artikels

Geniet van de vakantie, tot binnenkort!

Basket360.be gaat in verlof. Vanaf maandag 27 juli zijn we helemaal terug. We blazen even uit, maar komen zeker...

TEAM 2020-2021 – KB Gistel-Oostende B, eerste provinciale

Dit is de ploegvoorstelling van KB Gistel-Oostende B in eerste provinciale. Kern 2020-2021 Asaert MaximCastelein BartCatteuw...

SPELERSPROFIEL Oumar Sylla

Dit is het spelersprofiel van Oumar Sylla van Kangoeroes Mechelen B in Top Division Two. Naam: SyllaVoornaam: Oumar Leeftijd:...

TEAM 2020-2021 – RHK-Delrue Oostende, tweede provinciale

Dit is de ploegvoorstelling van RHK-Delrue Oostende in tweede provinciale. Kern 2020-2021 Zutterman NielsAlbrecht IvyDefreyne BenoitSchoolmeester...

SPELERSPROFIEL Laura Ghyselinck

Dit is het spelersprofiel van Laura Ghyselinck van Feniks Futuria Gent in tweede landelijke. Naam: GhyselinckVoornaam: Laura Leeftijd: 32...