Olivier Maes ruilt in het tussenseizoen Basket Sijsele in voor KBBC Oostkamp.

“Oostkamp kwam met de vraag en een mooi voorstel. Na een heel bijzonder seizoen achter de rug te hebben, en twee eerdere zeer mooie jaren bij Oostkamp was de keuze snel gemaakt. Ik speelde al twee jaar voor Oostkamp en was dit voor mij een groot succes op alle vlakken. Wanneer dit een match is langs beide kanten, vergemakkelijkt dit de keuze zeker. Ik ken het bestuur, de coaching staff en heel wat spelers, en omgekeerd is dat hetzelfde. Ik weet wat er me te wachten staat en ook zij weten wat ze van mij mogen verwachten. Een uitdaging in onwetendheid heeft ook iets, maar deze zekerheid is heel fijn om naar uit te kijken.”

“Na twee eerdere seizoenen met Oostkamp aan de top in Top Division Two denk ik hier nu niet anders over. We hebben in mijn ogen een zeer sterk team dat bestaat uit een goede mix van reeds vaste waarden alsook jonge talenten. Ik mik absoluut zo hoog mogelijk volgend jaar met Oostkamp en denk dat alles mogelijk is. Hopelijk blijven we voltallig gezond! Ik kijk er naar uit om terug met plezier te basketten. De connectie met enkele spelers en coaches gaat verder dan alleen basket, wat ons alleen maar ten goede komt op het terrein. Dit wil ik doorgeven aan de nieuwe ploegmaats en gebruiken als een sterkte, want hier ben ik van overtuigd dat het dat is. Ik hoop het seizoen in normale omstandigheden te kunnen aanvatten en kijk er halsreikend naar uit!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u