Coach Kenneth Desloovere van LDP Donza A in Top Division One stelt zijn team voor volgend seizoen voor.

“De positieve zaken bevestigen van ons rookiejaar in Top Division One is de belangrijkste ambitie. We proberen zo goed mogelijk voorbereid aan elke wedstrijd te starten en we willen elke wedstrijd competitief zijn. Ons doel is een zo hoog mogelijke efficiëntie uit de groep halen en dat in een zo aangenaam mogelijk klimaat te laten evolueren.”

“Energie en intensiteit zijn de key. Vandaaruit proberen we een stevig defensief fundament te bouwen met veel druk en rotaties. Offensief willen we een collectief spel spelen waar de bal veel en snel wordt gedeeld, met het doel een zo goed mogelijk shot te creëren.

“We stellen nooit een plaats als doel voorop. We willen elke week beter worden en dan zien we wel waar ons dat brengt. Als we elke wedstrijd competitief kunnen zijn moeten we er vertrouwen in hebben dat we genoeg wedstrijden zullen winnen voor een playoffdeelname. Mijn pronostiek voor de top: Waregem op één, Melsele op twee en Gent Hawks op drie.”

Kern 2020-2021

Kristof Ongenaet (KB Gistel Oostende B)
Thomas Van Hille (Falco Gent)
Pedro De Decker (komt uit pensioen, speelde laatst 2015-2016 bij Gent Hawks)
Niels Lataire
Tim Van Erum
Simon Gesquière
Landon Unruh
Simon De Bruyne
Sil Hauman
Rik Van Den Berghe
Janis Ramma
wordt aangevuld met jeugd en spelers van de B-ploeg: Bente D’hoore, Angelo Vermeersch, Jeroen Vanneste

Zij verlieten de ploeg (Wannes Scheirs (Sgolba Aalter), Jonas Verlinden (buitenland)

Coach: Kenneth Desloovere
Assistant coaches: Carl Verstraeten en Niels Baetens

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u