Coach Hans Teugels presenteert de damesploeg van Lier in tweede landelijke.

“In de reeks waar we komend seizoen in uitkomen gaat mijn top drie naar Lummen, Okido en Phantoms. Ik denk dat de overige ploegen best wel aan elkaar gewaagd gaan zijn. Een reeks waarin iedereen tegen iedereen kan winnen, zonder echte zwakkere ploegen. Dus in het algemeen is de reeks in breedte sterker geworden.”

“Het is ons derde seizoen in tweede landelijke. Het eerste seizoen hebben we de testmatch gespeeld om er in te blijven. Vorig seizoen zijn we in het midden van het klassement geëindigd. Hopelijk kunnen we komend seizoen dit terug verwezenlijken dat zou ons de bevestiging geven dat Guco hier thuis hoort. We starten vanuit een sterke teamdefense om van daaruit snel basket naar voren te brengen met mooi samenspel.”

Kern 2020-2021

Merel de Vroey (B-ploeg)
Lisa Lambrechts (herstart)
Janne Roggemans (BBC Duffel)
Elise Thys
Lieselot Nauwelaers
Kathleen Vaningelghem
Jorien De Wit
Lieselot Kerremans
Tessy Maes
Nathalie Mulckens
Cato Thys

Zij verlieten de ploeg: Gea Van Oudendyck (gestopt)

Coach: Hans Teugels

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u