Coach Ronny Faes stelt tweedelandelijker Tienen voor volgend seizoen voor.

“Tweede landelijke is altijd een moeilijke en onvoorspelbare reeks. Moeilijk omdat er maar één stijger is en drie dalers en er dus om de punten moet geknokt worden tussen ploegen die dicht bij mekaar liggen in de rangschikking. Onvoorspelbaar, enerzijds omdat er maar liefst acht B-ploegen zijn waarvan de samenstelling niet altijd dezelfde is en anderzijds omdat er altijd relatief veel nieuwkomers zijn. Dit jaar zijn er vier stijgers van eerste provinciale waarvan ik nog niet weet hoe sterk die zullen zijn.”

“Gezien het goede resultaat vorig seizoen met onze tweede plaats na leider Boom en gezien onze goede transfers liggen de verwachtingen toch dat we opnieuw in de top drie willen landen. Maar gezien de onvoorspelbaarheid van onze reeks en het aantal ploegen met diezelfde ambitie is dat natuurlijk niet iets waar we ons geluk willen op verwedden. Gelukkig hoeft dat niet in Tienen omdat de spelbeleving zeker zo belangrijk is. Ik zou zeggen dat onze grootste wens is om een volledig seizoen te spelen zonder coronaperikelen, in alle plezierige gezondheid en dat de beste moge winnen!”

Kern 2020-2021

Lucas van Ruysevelt
Nicolas Nys
Bram Maes
Mathias Faes
Victor Barima
Lorenzo Geerinckx
Nick de L’Or (Phantoms Boom)
Jeff Dilissen (GSG Aarschot)
Rob Erven (Bertem)

Zij verlaten het team: Kjell Backelhouw (B-ploeg), Glenn Taverniers (B-ploeg), Jerome Thienpont (B-ploeg), Philippe Offermans (gestopt)

Coach: Ronny Faes

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u