Ward Verlaak ruilt Dynamo Bertem in voor Diest.

“Omdat ik vorige zomer naar Diest ben verhuisd ben ik gaan informeren bij clubs dichter bij mijn woonplaats. Hier bleken toch clubs geïnteresseerd te zijn in mij waaronder ook basketbal Diest. Al was het geen gemakkelijke beslissing om weg te gaan bij Bertem omdat ik hier speelde sinds benjamin tot nu.”

“Door de goede gesprekken met zowel de voorzitter als de coach van Diest heb ik dan ook beslist om de stap te zetten en te vertrekken bij Bertem. Het is ook mooi meegenomen dat ik nu kan blijven spelen in eerste provinciale, want Bertem zal volgend seizoen starten in tweede provinciale. Al was dit zeker niet de hoofdreden voor mijn transfer.”

“In eerste instantie is er natuurlijk het doel om in de reeks te blijven aangezien je nooit kan voorspellen wat er allemaal gebeurd, zoals bijvoorbeeld met blessures. Maar desondanks staat het doel om toch bij de top vier te behoren van de reeks.”

“Het is heel raar om op deze manier te vertrekken bij Bertem omwille van het coronavirus dat toegeslagen heeft aan het einde van het seizoen en waardoor we het seizoen niet volledig hebben kunnen afronden en ik ook geen deftig afscheid heb kunnen nemen van iedereen binnen Bertem. Al gaan we elkaar zeker nog terug zien en hopelijk zelfs over twee seizoenen in eerste provinciale.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u