Dieter Vlamynck ruilt Wytewa Roeselare in voor BBC Knokke-Heist.

“De reden waarom ik op zoek was naar een team was omdat ik nu in Knokke woon bij mijn vriendin en dat de combinatie met CAP wat zwaar begon te wegen door al die verplaatsingen. Nu zal mijn enige verplaatsing Gistel zijn. Er zijn twee redenen waarom ik voor Knokke koos. Ik kan eerst en vooral met mijn fiets naar de training. De tweede reden is dat ik met CAP een sportieve samenwerking zal hebben waarbij wij met CAP kampen en skilltrainingen zullen organiseren.”

“Ik denk dat we toch mogen mikken op een top drie plaats. Dat zou toch de ambitie mogen zijn. Een eigen ambitie voor mij binnen het team is om de jeugd en jonge gasten mijn ervaring door te geven en hen te helpen beter te worden.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u