Coach Philippe Beirnaert stelt Gent-Oost Eagles uit tweede landelijke voor.

“Volgend seizoen wordt tweede landelijke een sterke reeks. Verschillende ploegen hebben zich versterkt met spelers die uit hogere reeksen komen. Alle druk ligt volgend seizoen bij Avanti Brugge, die met een groot budget een ploeg heeft samengesteld die gemakkelijk twee reeksen hoger kan meespelen. Daarnaast zijn ook Zwevezele, Melco Ieper B en Sint-Niklase Condors geduchte tegenstanders. Bij de verschillende B-ploegen in de reeks is het steeds uitkijken met wie ze aantreden.”

“Onze ploeg telt 12 spelers. Vorig seizoen, waarin we tweede eindigden, hadden we af te rekenen met een pak blessures. Normaal zou iedereen blessurevrij moeten zijn in augustus. Doelstelling voor volgend seizoen is onze thuisreputatie bevestigen en voor onze trouwe supporters zo attractief mogelijk basketbal brengen. Bovenaan de linkerkolom is een must.”

Kern 2020-2021

Goeminne Keanu (Hansbeke)
Detiége Mathieu (Hansbeke)
Verleyen Jordy
De Clercq Arnaud
Yilmaz Onur
Van Vooren Andras
Van Belle Cederic
Hauman Joren
Saccasyn Arno
Neyt Tom
Fransen Vincent
De Ridder Kasper

Coach: Philippe Beirnaert

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u