Coach Raymond Westphalen stelt Hubo Limburg United B in Top Division One voor.

“Sportief blijft het ontwikkelen van jonge spelers om het hoogste niveau te bereiken primair voor ons. We trachten dan ook de resultaten van de eerste twee jaren op dat vlak verder te zetten. Ons spel proberen we offensief attractief te houden met snel, onzelfzuchtig basketbal voortvloeiend uit hoge druk in defensie. Een ‘growth mindset’, passie, wilskracht en ’team first’-mentaliteit zijn daarbij een must.”

“Rangschikkingsgewijs richten we ons op een plaatsje in de play-offs. Het hoofddoel blijft om na Leander Dedroog, Nathan Kuta, Jarne Lesuisse en Yannick Dammen verder kansen te geven aan jonge beloften om prof te worden. De begeleiding en omkadering zijn hierop voorzien. Wat de klassering betreft verwacht ik Melsele-Beveren op één, Gent Hawks op twee en Kontich op drie.”

Kern 2020-2021

Frits Hermans
Matthias Bovy
Ajay Mitchell
Jarne Lesuisse
Yannick Dammen
Ferre Vanderhoydonck (Miners Beringen)
Wout Leemans (C-ploeg)
Daan Moens
Sam Huurman (Filou Oostende)
Yannick Ravert
Marten Ceyssens (C-ploeg)
Nik Dragan (Slovenië)

Zij verlieten de ploeg: Chiel Koonings (Lommel), Dieter Souveryns (gestopt), Leander Dedroog (A-ploeg), Nathan Kuta (A-ploeg)

Coach: Raymond Westphalen
Assistant coach: Patrick Delsaux

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u