Coach Wesley Torremans stelt tweedelandelijker Phantoms Boom C voor.

“Het doel is vooral doorstroom te creëren voor onze jonge talenten. We zijn als club trots dat we dat op zulke korte tijd hebben opgebouwd en dat zoveel talenten voor Phantoms kiezen. We hebben het volste vertrouwen vertrouwen in onze professionele structuur.”

“We willen met dit team zo hoog mogelijk eindigen, maar we spelen als heel jong team – het merendeel van de speelsters is U19 – dus zonder druk. We rekenen op de drive en het enthousiasme om mee te draaien in de top van de rangschikking.”

Kern 2020-2021

Ilke Pelgrims
Sam Daelemans
Habibatou Bah
Nele Vanderweyden
Amber De Weerdt
Julie Govaerts
Demi Persoone
Sara Jakara
Nena Schuurmans
Monica Schellemans
Anouk Van Den Stock
Chiara Somers

Coach: Wesley Torremans

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u