Elke week, op donderdag om 11 uur, laten we een speler aan het woord. En die geeft elke week de fakkel door aan een andere speler. Deze week laten we Isabelle Degels aan het woord, op aangeven van Hanne Mestdagh.

BIOGRAFIE

Naam: Degels
Voornaam: Isabelle
Woonplaats: Gentbrugge
Beroep: Administratieve Freelancer ID-FIXED 
Leeftijd 28

VRAGEN

Wat is de grootste teleurstelling uit je carrière?
“In  januari 2012 scheurde ik voor het eerst mijn voorste kruisbanden. Na maanden revalideren begon ik aan mijn tweede training zonder contact en ging ik er op training opnieuw door. Wat later was het weer zo ver en volgde er een derde operatie. Mijn knie is nooit meer 100% hetzelfde geweest maar dankzij een stevige kniebrace en het nodige doorzettingsvermogen kan ik nog steeds op niveau basketten.”

Wat is het mooiste moment dat je in je carrière beleefde?
“Vorig seizoen als underdog met Deerlijk een wedstrijd winnen tegen een profploeg zoals Namen. Maar de mooiste herinneringen komen misschien wel nog uit mijn jeugd bij de Blue Cats van Ieper waar we met ons ploegje jaar na jaar alle bekers en finales wonnen.”

Wat wil je ooit nog bereiken met in je carrière?
“Nog even meedraaien op het hoogste niveau in het damesbasketbal met mijn nieuwe uitdaging bij Laarne.”

WIT/ZWART

Offense of defense? Defense
Tien punten of vijf assists? Vijf assists
Kracht of techniek? Techniek
Wedstrijd of training? Wedstrijd
Zone defense of man to man? Man to man

En volgende week krijg je een nieuw interview, met een andere speler, door Isabelle Degels uitgekozen.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u