Katrijn Verborgt verlaat Sgolba Aalter en speelt volgend seizoen voor Gent-Oost Eagles.

Toen ik midden februari door Gent-Oost Eagles werd gecontacteerd begonnen de twijfels. Ploeg dichter bij huis, thuiswedstrijden op zondagnamiddag, twee trainingen in de week. Gent-Oost Eagles is ook de club waar mijn broer Maarten enkele jaren gespeeld heeft en fantastische tijden heeft beleefd, onder de naam Melle Vogelhoek, en hij wist mij voor een deel te overtuigen.”

“We hebben een zeer brede kern waarvan vijf nieuwe speelsters dus gaan we in de eerste plaats moeten zorgen dat we goed op elkaar ingespeeld geraken. Met deze ploeg moet een top vijf zeker haalbaar zijn.”

Niet alleen ik speel basket. Basket is een beetje een familiesport bij ons. Ik heb nog mijn broer Bram die bij Haantjes Oudenaarde speelt en een broer bij basket Sijsele, Wout. Beiden gaan volgend seizoen tegen elkaar moeten spelen. Daarnaast is mijn oudste broer Maarten een coachcarrière gestart bij LDP Donza. En speelt mijn oudste dochter zit aan haar tweede jaar basket bij Amon jeugd Gentson. Over basket wordt dus heel veel gepraat binnen onze familie.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u