Redda Brigui ruilt KB Gistel Oostende in voor BBC Izegem.

“De reden dat ik op zoek ging naar een nieuwe ploeg is om nieuwe kansen te kunnen pakken en omdat ik in Oostende mij niet meer goed voelde en geen vertrouwen en kansen kreeg. Ik wou een nieuwe start. Ik koos voor Spie Izegem omdat deze ploeg me het meest aantrok van de aanbiedingen die ik had en omdat de coach mij goed kon motiveren en overtuigen om daar te spelen.”

“Ook door ex-spelers van Izegem kreeg ik enkel goede dingen te horen over de ploeg. De doelstellingen van Izegem is om terug te promoveren en om het beste uit de kan te halen. De ploeg is zeer gemotiveerd en iedereen wilt daar winnen. De reden dat ik weg ga naar daar is omdat ik weet dat ik het niveau aankan en in Oostende in een lager niveau speelde en de motivatie ging weg. Ben net blessurevrij dus zal weer hard trainen zijn om te kunnen groeien in Izegem.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u