Felix Robaey gaat na een sabbatjaartje weer basketten en dat doet bij het vertrouwde Zedelgem Lions.

“Ik ben vorig seizoen gestopt met basketten om aan mijn studies aan de Ugent te beginnen. Het kriebelde te veel na een aantal maanden stilzitten en dus zocht ik een recreatieve ploeg die toch met ambitie in competitieverband speelt. Bij Zedelgem ben ik begonnen en ken ik al heel wat mensen. Het zal een blij weerzien zijn en met een jonge kern en na heel wat vernieuwingen binnen de ploeg hoop ik op een goede sfeer en dynamiek.”

“Volgens mij zal de mengeling van een jonge gemotiveerde coach, een aantal nieuwe spelers en een over het algemeen vernieuwde club zorgen voor een nieuwe drive volgend seizoen. In jeugdreeksen proberen we zo hoog mogelijk te eindigen en nieuwe spelers aan te trekken, maar ook in de seniorenreeksen zullen we ons best doen terug te klimmen in de reeksen. Ik verwacht geen leidende rol in deze ploeg, maar hoop dat ik de ploeg wel kan versterken en kan presteren wanneer dit nodig is. Het zal ook leuk zijn te groeien met vrienden die ik al van jongs af aan ken en samen als underdog uit te komen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u