Glenn Vlamynck maakt in het tussenseizoen de overstap van Racing Brugge naar Hansbeke.

“Ik wou graag een nieuwe uitdaging. Daardoor de keuze voor Hansbeke, Hansbeke heeft als doelstelling om naar derde nationale te promoveren en daar wou ik wel graag een deel van uitmaken. Plus het feit dat ik terug herenigd wordt met Maxime Lievens is ook heel leuk omdat we na onze drie jaar samen in Falco Gent nog eens wilden samen spelen.”

“Coach Kjell, de hoofdcoach van Hansbeke, en een speler die ik coach bij de U18 van Oostende en die volgend jaar met een dubbele licentie Hansbeke-Oostende zal doen en in Hansbeke woont, vertelden mij dat Hansbeke een leuke club is met veel sfeer. Dit trok mij ook aan. Daarnaast ken ik de rest van de team ook al wat en mijn eerste indruk is dat we zowel als basketbalvlak maar ook mentaal vlak bij elkaar passen als ploeg.”

“Ik zie het dan ook echt zitten om volgend seizoen aan te vatten. Ik zie er ook naar uit om dan tegen Racing Brugge te spelen. Want het zal een leuk terugzien zijn, ik heb een hele leuke periode in Racing Brugge gehad. En ze zullen me er nog vaak zien want in deze ploeg hou ik ook er ook heel goede vrienden aan over die ik naast de basket graag tegenkom.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u