Coach Tom Sarlet maakt de overstap van de C-ploeg naar de B-ploeg van Kortrijk Spurs in eerste landelijke.

“Volgend seizoen verwacht ik een sterke reeks in eerste landelijke. Onder meer dankzij enkele nieuwe ploegen die er dit jaar niet bij waren. Ook hebben heel wat ploegen zich reeds versterkt. Rondom Kortrijk is er ook wat veranderd met Waregem dat stijgt naar Top Division en Roeselare dat in tweede landelijke uitkomt, dus die derby’s vallen weg.”

“Bij ons zijn er vooral intern een aantal aanpassingen gebeurd. Reden hiervoor zijn enkele speelsters die doorschuiven naar de eerste ploeg en anderen die overkomen van de ploeg in tweede landelijke. In principe blijft onze focus hetzelfde en dat is eigen jeugd de kans geven om zich te tonen aangevuld met enkele vaste ervaren speelsters. Transfers zijn er dus niet gebeurd.”

Kern 2020-2021

Yante Strumane (A-ploeg)
Ditte Vanmarcke (C-ploeg)
Amélie Geysen
Yante Strumane
Marie Vertriest (C-ploeg)
Laurie Lefebvre
Emma Van den Broucke
Catharina De Poorter
Maaike Remmerie
Cylia Ducoulombier
Nohaila Msili
Ruth Leire
Frances Duhamel
Emma Van Thuyne

Zij verlaten het team: Nele Poffyn, Cylia Ducoulombier (A-ploeg), Nohaila Msili (A-ploeg)

Coach: Tom Sarlet

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u