Lonne Bulckaen ruilt Basket Waregem in voor reeksgenoot Jeugd Gentson B.

“Ik denk dat het tijd was voor iets anders, een nieuwe uitdaging. Als speelster vind ik het een meerwaarde om na een tijd van club te veranderen. Doordat ik in Gent zal studeren, is het zeker een voordeel in tijdswinst. “

Gentson B is een hele goeie ploeg. Ze eindigden vorig seizoen als tweede in tweede landelijke. Het is ook leuk dat er heel veel jeugd in de ploeg speelt. Ik werd enkele jaren geleden ook al eens gevraagd door Gentson. Nu gebeurde dit opnieuw en was de tijd rijp.”

“Waarschijnlijk is het de bedoeling dat we dit jaar als eerste eindigen. Doordat de trainingen nog niet gestart zijn, heb ik eigenlijk nog geen idee wat de doelstelling is voor komend seizoen.”

“Ik hoop dat het een jaar wordt zonder blessures. De voorbije jaren heb ik echt pech gehad: stressfractuur in voet en twee keer meniscusoperatie. Vorig seizoen had ik wat tijd nodig om opnieuw op niveau te komen. Na vele maanden geen wedstrijden te kunnen spelen, had ook het zelfvertrouwen wat tijd nodig. Maar ik heb veel gewerkt bij kiné en op trainingen en ben nu opnieuw 100% klaar om er een goed seizoen van te maken!”

“Ik wil zeker ook Waregem bedanken voor de mooie drie jaren die ik daar heb mogen meemaken. Ik heb er ook mooie vriendschappen aan over gehouden. “

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u