Coach Gianni Leenen presenteert Hades Kiewit uit tweede landelijke.

“De competitie volgend seizoen schat ik gelijkwaardig in voor alle ploegen. Ik denk niet dat er een ploeg bovenuit steekt zoals Boom dit seizoen. Iedereen kan van iedereen winnen. Wij krijgen er twee mooie affiches bij met Beringen en Landen. Het zal een zware en spannende competitie worden. Voor volgend seizoen is onze ploeg volledig.”

“Onze doelstelling voor volgend seizoen is hoger eindigen in de rangschikking dan dit seizoen, dat wil zeggen hoger dan de zevende plaats. Ik geloof sterk in dit team, zeker als we gespaard blijven van blessures. Ik wil vooral verzorgt en snel basket spelen met een gezonde agressiviteit in defense. Verder bouwen aan de sterke punten en dan denk ik dat we een mooi seizoen tegemoet gaan.”

Kern 2020-2021

Toon Claassen (Zolder)
Thomas Habets (Maasmechelen)
Noah Coleman
Lennert Willems
Maarten Kesters
Thomas Wirix
Jens Gijbels
Reindert Jehoul
Timon Hasevoets
Bart Geerdens
Karel Devriesere
aangevuld met jongeren

Zij verlieten het team: Gilles Deferm (Hasselt), Bram Van Cauwenbergh (Landen), Jules Bouts (Lommel)

Coach: Gianni Leenen

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u