In een video-interview met NBC liet Enes Kanter van de Boston Celtics weten dat collega’s van hem niet willen spelen in de NBA vooraleer er een vaccin tegen het coronavirus is.

Dat zou een enorme aderlating zijn voor de Amerikaanse basketbalcompetitie. Nog meer omdat er totaal geen zicht is op het moment dat er een vaccin beschikbaar zal zijn. Voor hetzelfde geld is dat pas binnen twee jaar.

De Turkse center was nogal verbaasd toen hij het nieuws zelf hoorde van vrienden. De NBA beslist op 4 juni of het seizoen hervat wordt dit seizoen. Het voorstel dat op tafel ligt is om te starten op 31 juli in Disneyworld in Orlando. Kanter wilde niet zeggen van wie hij de informatie heeft of over welke spelers het gaat, maar hij vertelde er wel bij dat het om NBA All-Stars gaat.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u