Coach Ronnie Mccollum is in Lommel ook de trainer van de B-ploeg in tweede landelijke.

“Onze doelstelling is om jonge spelers te ontwikkelen. We zijn onze B-ploeg als een opleidingsteam voor jonge spelers. Het voorbije seizoen eindigden we op een derde plaats omdat we met veel energie en snelheid speelden. We zullen dit seizoen op dat concept verder werken, het aantal wedstrijden dat we winnen speelt eigenlijk geen rol. Jongeren opleiden gaat niet over winnen en verliezen, maar over hoe je spelers leert het spelletje te spelen zonder er robots van te maken. Met de nodige vrijheid kunnen ze hun spel ruimer maken door te herhalen.”

Kern 2020-2021

Jeroen Schelkens
Donovan Van Wijngaarden
Matts De Keuster
Jason Vanderheyden
Jorgen Kaerts
Manuel Stachtis
Menno Vandeput
Sam Van Velthoven
Pieter-Jan Jorissen
Robbe Eyckmans
Louis Dubois
Jules Bouts (Hades Kiewit)

Zij verlieten het team: Stef Ceyssens (A-ploeg), Niels Rosche (studies in Noorwegen)

Coach: Ronnie Mccollum

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u