Nicolas Himpe ruilt in het tussenseizoen Melco Ieper in voor Wibac Sint-Eloois-Winkel.

“Sinds vorig jaar woon en werk ik in Roeselare. Ik speelde bij Melco ieper en de training was de vrijdag. Aangezien ik graag wat extra wou trainen, kreeg ik de kans om tijdens de week mee te trainen met Wibac, wat toch wel een stuk dichter is dan Ieper vanuit Roeselare.”

“Volgend jaar blijf ik in Roeselare wonen, maar zal ik gaan werken in Brugge. Aangezien de combinatie Brugge-Roeselare-Ieper teveel zou worden, besloot ik mij aan te sluiten bij het dichtere Wibac met als groot pluspunt dat ik ondertussen de meeste spelers al goed ken.”

“De ploeg van komend seizoen zal een samenstelling worden van de B-ploeg dat het vorig jaar in vierde zeer goed deed en nog enkele talentvolle spelers van de A-ploeg. Ik hoop en denk dan ook dat deze combinatie veel in zijn marge zal hebben en ik durf dan ook zeggen dat we voor volgend seizoen zo hoog mogelijk in het klassement mogen kijken.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u