Coach Michael Verheyen stelt Soba Antwerpen uit tweede landelijke voor.

“De reeks voor volgend seizoen zal zeker niet zwakker zijn dan afgelopen seizoen. Zoals elk jaar zullen er veel ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Tienen heeft zich goed versterkt, net zoals Hasselt B. Dan heb je Antwerps Giants C en Melsele B die nieuw zijn in de reeks, maar wel sterk voor de dag zullen komen.” 

“De ambities voor ons zijn in de eerste plaats gespaard blijven van blessures! Afgelopen seizoen hebben we misschien drie wedstrijden, voorbereiding bij gerekend, met onze volledige kern blessurevrij geweest. Dit kan je even opvangen, maar geen heel seizoen. Ten tweede zorgen voor snel en agressief basketbal, zowel offensief als defensief. Dit is de identiteit waar Soba altijd mee heeft gespeeld en in het verleden veel successen heeft mee behaald, met coaches als Dirk van Son en Jan Berghmans. Vorig seizoen was dit er al voor een stuk terug, maar dit kan en moet nog veel beter.”

“Met Demba Guisse erbij zijn we al iets breder als kern en Glenn Mannaerts is eigenlijk onze 2de aanwinst omdat we hem vorig seizoen amper hebben kunnen opstellen. We zijn nog op zoek naar een mobiele 4-5-speler om onze kern voor volgend seizoen te vervolledigen. Als iedereen gezond blijft en hard werkt dan zullen de resultaten wel volgen.”

Kern 2020-2021

Dennis Bovoy
Glenn Mannaerts
Kenny Mannaerts
Arno Van Extergem
Jil Laureyssens
Murphy Thompson
Demba Guisse (Melsele-Beveren)
Zachary Schoovaerts
Scott Van den Brande
Aaron Van Gansen
Thibo Larey

Zij verlieten het team: Bryan Van Gansen (Willebroek B)

Coach: Michael Verheyen

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u