Dit is de ploegsamenstelling van tweedeprovincialer Tienen B bij de heren.

Kern 2020-2021

Kjell Backeljauw
Rien Carcan
Jonas Geerinckx
Blert Kada
Robbe Luyckx
Bert Moens
Yoni Puyneers
Glenn Taverniers
Jérôme Thienpont
Roel Vandecauter
Joeri Vanhille
Brecht Ylen

Coach: Pieterjan De Feyter

Ambitie

“Vorig seizoen eindigde we op een verdienstelijke derdee plaats in tweede provinciale, na Dilbeek A en Leuven D. Door de komst van drie spelers uit de A-ploeg en de terugkeer naar het basketbal van een andere voormalig speler uit de A-ploeg hebben we onze B-ploeg gevoelig versterkt ten opzichte van vorig seizoen. Door het grote verloop van ploegen en hun ambities in tweede provinciale, is het elk jaar moeilijk in te schatten wat het niveau zal zijn. Desalniettemin hebben we met Tienen de duidelijke ambitie om mee te spelen voor het kampioenschap. Los van onze ambitie draait Tienen B eigenlijk vooral om kameraadschap en ploegsfeer waarbij we steevast elk thuisweekend na onze eigen wedstrijd het supporterslegioen van de A-ploeg aanvoeren.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u