De poules voor de voorrondes van de Beker van Vlaanderen zijn er. Jeroen Schelkens van Lommel B blikt vooruit op de voorrondes.

Lommel B is ingedeeld met Erpe-Mere, Hasselt B en Malle. “De bekerpoules zijn in de eerste plaats natuurlijk een ideale voorbereiding op het seizoen. Door de coronacrisis hebben we allemaal veel langer dan normaal zonder basketbal gezeten. Dit jaar gaat het dus nog belangrijker zijn om zoveel mogelijk ritme op te doen in die wedstrijden. Langs de andere kant zijn we wel een ploeg die graag altijd wint. De laatste 2 jaar zijn we telkens verder gegaan dan de poules. Dat gaan we dit jaar uiteraard willen herhalen.”

“Ik ken enkel de ploeg uit Hasselt. We spelen al zo lang ik me kan herinneren tegen hen dus we kennen mekaar zeer goed. Hasselt heeft vorig jaar een iets minder seizoen gekend en zal dus gemotiveerd zijn om dit jaar van in het begin in goede vorm te zijn. Dat gaat dus een stevige match worden. De andere ploegen ken ik niet. Maar het is wel leuk dat er geen megaverre verplaatsing bij is.”

“Vorig seizoen zijn we in de competitie derde geëindigd. Dit seizoen gaan we beter willen doen. Dat is altijd de mindset binnen onze ploeg. Stef Ceyssens verliezen is natuurlijk moeilijk, maar de rest van de ploeg is weer een jaartje ouder. Met deze ploeg moet beter doen zeker mogelijk zijn! Wie weet zelfs de titel…”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u