Meindert Delbecque volgt bij Blue Stars Brugge, dat naar tweede landelijke promoveert, Ronny Seghers op als coach.

“Tweede landelijke zal een mooie reeks zijn. De top zal te sterk zijn voor ons.  Ik verwacht ploegen zoals Houtem, Laarne, Kortrijk, Middelkerke en Donza in top vijf. Er zijn heel wat nieuwe ploegen waar wij toch punten moeten tegen pakken. Ik had heel graag nog één versterking gehad. Iemand met ervaring die de jeugdige speelsters kan begeleiden op het veld. Er is niemand vertrokken. Blue Stars is een warme club waar speelsters niet zo snel willen weggaan. Er zal wel wat geschoven worden tussen speelsters van de A- en de B-ploeg van vorig jaar.”

“Ik coachte de B-ploeg vorig jaar en de A en B trainden vorig jaar één keer per week samen. Iedereen kent elkaar en de sfeer zit optimaal. Doelstelling is behoud in tweede landelijke afdwingen. We zijn als vierde kunnen stijgen naar tweede landelijke. Het zal zeker niet evident zijn maar ik geloof rotsvast in mijn ploeg. Hard werken op training en als ploeg naar voren komen, zowel op als naast het veld.” 

Kern 2020-2021

Eva Boghaert (LDP Donza)
Eva Willemkens
Jana Knockaert (KB Gistel Oostende)
Maaike Smessaert
Febe Acke
Lise Braeckman
Ella Lorrez
Siene Valcke
Emily Legein
Emma Vandevelde
Lena Vanhauter
Isabeau Gheeraert
Margot Cappon
Babette Vyncke

Coach: Meindert Delbecque

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u