Kersvers eerstelandelijker Dessel-Retie wil volgend seizoen hoge ogen gooien. Coach Yves Vannerum stelt zijn ploeg voor.

“Op dit moment kan ik de reeks nog niet zo goed inschatten, maar ik denk dat er elke week wel verrassende uitslagen kunnen zijn. Onze kern is rond voor volgend seizoen. Er is één speelster vertrokken, maar we krijgen er drie versterkingen bij uit eerste klasse.”

“Onze doelstelling is om zo hoog mogelijk te eindigen, liefst in de top vijf. Vanuit een goede team defense willen we snel en attractief basketbal spelen. Door allemaal gezond en blessurevrij te blijven hopen we dit als team te realiseren.”

Kern 2020-2021

Elvire Verbaanderd
Jente Pauwels
Kim Vermeiren
Lena Van Dingenen
Noa Vangestel
Olly Clerx
Rani Truyens
Rune Peeters
Silke Dreesen
Sarah Vanhoutte (Willebroek)
Helene Verstricht (Antwerp Giants)
Marieloor Vanhoof (Lummen)

Zij verlieten het team: Renée Denys (Lummen)

Coach: Yves Vannerum

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u