Dit is de ploegvoorstelling van de herenploeg van Fellows Ekeren in eerste provinciale.

Kern 2020-2021

Robin Keuleers
Yves Hessens
Maarten Corremans
Peter De Clerk
Nick Somers
Glenn Somers
Michael Bracke
Robin Schelvis
Karel Klaes

Coach: Thomas Dockx
Assistant coach: Ronny Somers

Ambitie

“Wij hebben de ervaring en het talent om de play-offs te halen, dat is trouwens elk jaar onze ambitie. We haalden twee ervaren spelers uit landelijke en de young guys zijn weer een jaartje rijper, dus we moeten voldoende gewapend zijn. Ook konden we center Karel Klaes houden, van hem verwacht ik volgend seizoen veel. Ex-speler Bjorn Van Marsenille wordt coach van de seniors B, ik verwacht een vlotte samenwerking. Mijn inspiratiebron als coach? Vooral Tom Van Den Bosch, de huidige coach van Gembo in Top Division One.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u