Ziggy Hendrickx speelt volgend seizoen voor Olympia Denderleeuw.

“Ik was oorspronkelijk zeker niet op zoek naar een andere ploeg maar toen de kans kwam om naar Denderleeuw te gaan en onder mijn zus te spelen wou ik dit niet missen. Ik weet wat ze kan en wat ze al heeft bereikt en was dus zeer blij met de uitdaging die ze gaf!”

“Ik kende Denderleeuw al van mijn vorige passage en de familie Hendrickx is gekend in de club. Iedereen die onze familie kent weet dat familie zeer belangrijk is voor ons. Met de broer in de A-ploeg en de zus als coach zullen mijn weekends al zeker goed gevuld zijn!”

“Het is een zeer jonge ploeg dus het is moeilijk in te schatten maar er is zeker veel talent aanwezig. Vorig jaar waren ze als vijfde geëindigd en dat gaan we dus zeker proberen te kopiëren dit jaar. Een goeie combi van jeugd en ervaring is altijd gevaarlijk!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u