Wytewa Roeselare doekte de A-ploeg in eerste landelijke bij de vrouwen op, waardoor de B-ploeg nu de nieuwe A-ploeg wordt in tweede landelijke.

Wytewa lootte voor de poulefase van de Beker van Vlaanderen Willebroek B, Bonheiden A en LDP Donza A.

“Ik hoop vooral dat we weer kunnen starten met basketten door heel die corona. Dat telt voor mij. We gaan dit jaar over naar tweede landelijke, het zijn ploegen waar we al eerder hebben moeten tegen spelen. We zullen moeten vechten voor iedere match. De tegenstanders zijn gelijkwaardig.”

“Ik denk dat het voor ons belangrijk is dat we niet onderaan staan, maar dat we proberen in het midden van de rangschikking te blijven en we er het beste proberen van te maken. Ik denk dat de nieuwe coach ons zeker goed zal doen. Ik ken de coach zelf persoonlijk niet, het is een beetje bang afwachten. Maar wat ik wel alvast weet is dat het een superjaar zal zijn want de sfeer zit alvast erg goed en dat was dit jaar ook zo. We hebben een aangenaam team en naast de basket gaan we ook eens graag samen weg en ik hoop dat we dat blijven doen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u