Nu we eindelijk weten dat basketten volgend seizoen weer volle bak mogelijk zal zijn, presenteren we je ook de meest handige gids die je maar kan denken om het seizoen aan te vatten.

De meest eigenzinnige interviews met grote en kleine toppers, alle nuttige informatie over de competities van Top Division tot vierde provinciale, de meest spraakmakende teams, coaches, spelers en speelsters in woord en beeld. Het meest complete naslagwerk voor elke basketballiefhebber.

48 pagina’s full color in handig tijdschriftformaat. Een uniek hulpmiddel, maar ook een fantastisch collectors item.

Bestel hier je exemplaar voor slechts 10 euro inclusief verzending als je bestelt voor 1 juli. Wacht niet te lang, want er zijn maar 10.000 exemplaren beschikbaar. Je mag het magazine in de week van 15 augustus in je brievenbus verwachten. Wie na 1 juli bestelt, betaalt 12,50 euro voor de Basket360.be Gids 2020-2021.

Gelieve na je bestelling meteen het juiste bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE27 0003 5448 4173 met vermelding van je naam en voornaam in de mededeling.

In het magazine zijn ook 14 reclameblokken opgenomen voor geïnteresseerde adverteerders. Wie in het magazine adverteert krijgt ook 3 maand gratis advertenties op de website en in de nieuwsbrief cadeau. Informeer op [email protected] voor de voorwaarden.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u