Frederik Geldof komt over van derdeklasser KB Gistel Oostende B dat opgedoekt werd en neemt nu de B-ploeg van Melco Ieper in handen.

“Uit mijn huiswerk is gebleken dat het een zeer zware reeks zal zijn. Veel ploegen hebben goede en gerichte transfers gedaan, het zal ieder week knokken worden! We beschikken over een brede vaste kern met spelers die ook dubbel gaan spelen met de C-ploeg die de overstap maakt naar eerste provinciale. Dat kan de B-ploeg alleen maar ten goede komen.”

“Het doel is zoals negen andere ploegen uit de reeks binnen de top vijf te eindigen. Als we gezond blijven moet dat met deze kern zeker mogelijk zijn. Vanuit een goede defensieve organisatie met veel druk en rotatie willen we snel en attractief offensief spel proberen erin te krijgen, met als doel collectief de juiste optie te vinden. Het belooft met een toch wel uitgebalanceerde ploeg een mooi seizoen te worden.”

Kern 2020-2021

Kenzo Martin
Victor Bauters
Mathias Heughebaert
Gilles Cordenier
Ayman Abou 
Joris Vanhaverbeke
Cé Benoot (Kortrijk Spurs)
Alex Delaeye
Thomas Delaplace

Aangevuld met spelers uit Melco C

Thomas Van Eecke
Janis Heughebaert
Kjiel Deceuninck 
Thomas Vandenhove

Coach: Frederik Geldof

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u