Dit is de ploegvoorstelling van tweedeprovincialer Merchtem Eagles A.

Kern 2020-2021

Kaimon Villaroman
Ismael Artegaz Gonzalez
Mathias Teerlinck
Wannes Verbeiren
Tom Van den Bossche
Ewoud Piccart
Linus D’Herdt
Wim Vandesteen
Mathis Bogemans
aangevuld met talentvolle jongeren

Coach: Kevin Verhofstadt

Ambitie

“Vorig seizoen jammerlijk moeten afsluiten op een gedeelde tweede plaats met Strombeek en nog volop in de strijd voor een promotieticket. Jammer genoeg hebben we dat niet kunnen bemachtigen. De mix van jonge krachten en enkele ervaren Merchtemse Eagles zorgde wekelijks voor mooi en attractief basket. Een moeilijke start van het seizoen, omdat we toch wel anders zijn gaan basketten onder een nieuwe coach, maar na enkele weken vonden we het juiste ritme en konden we van iedere tegenstander winnen, met uitzondering van de nummer 1 van de reeks.”

“De ploeg wordt versterkt met een ervaren guard Ismael Artegaz Gonzalez, die overkomt van Scheldejeugd Temse en youngster Mathis Bogemans die in dubbele licentie zal aantreden (Asse-Ternat).  We zijn tot op dit ogenblik nog volop bezig met een ijzersterke ‘big guy’, die om professionele reden nog niet definitief kan toezeggen. We wensen volgend seizoen toch net iets hoger te mikken en onze plek in eerste provinciale af te dwingen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u