Trevor Huffman zal geen deel meer uitmaken van de coachingstaff van Okapi Aalst. Die beslissing namen Trevor en de club samen.

“Hij wil zich toeleggen op dat wat hij het liefste doet”, klinkt het in een mededeling van de club. “En daar blijven de club en Trevor elkaar vinden. Trevor beschikt over het Okapi DNA, dus afscheid nemen we niet. Trevor zal de club helpen in het rekruteren van Amerikaanse spelers, steun verlenen aan de tweejaarlijkse VSA reis die de kadetten maken als apotheose van hun jeugdopleiding, proberen met Amerikaanse jeugdteams oefenwedstrijden te spelen in Aalst,… Verder legt hij zich toe op het videocoachen, ook voor Okapi jeugdspelers en andere Belgische spelers. Dit omvat workouts van thuis uit via video zoom.”

Coach Huffman: “With over 20 years of NCAA, overseas, and NBA pro coaching, training, and playing experience, the Huffman Club teaches your kids and athletes how to THRIVE on and off the basketball court– both internally and externally.We can all do something about potential. It starts with habits. Intentionality. Learning. The Huffman Club is a just reminder of this choice.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u