Elke week, op donderdag om 11 uur, laten we een speler aan het woord. En die geeft elke week de fakkel door aan een andere speler. Deze week laten we Arne Steinbach aan het woord, op aangeven van Isabelle Degels.

BIOGRAFIE

Naam: Steinbach
Voornaam: Arne
Woonplaats: Gentbrugge
Beroep: IT Consultant 
Leeftijd 28

VRAGEN

Wat is de grootste teleurstelling uit je carrière?
“De manier waarop het afscheid van Okapi Aalstar is verlopen. Na een goed seizoen gedraaid te hebben, te starten in de finales van de play-offs, hebben ze me pas eind juni laten weten dat ik niet mocht blijven. Zonder uitleg.”

Wat is het mooiste moment dat je in je carrière beleefde?
“Kampioenschap van vier jaar geleden met Waregem. Na het hele seizoen op de eerste plaats gestaan te hebben, was het een hele ontlading om ook de finale met één punt te winnen. En uiteraard het feestje daarna.”

Wat wil je ooit nog bereiken met in je carrière?
“Ik wil nog eens kampioen spelen.”

WIT/ZWART

Offense of defense? Offense
Tien punten of vijf assists? Tien punten
Kracht of techniek? Techniek
Wedstrijd of training? Wedstrijd
Zone defense of man to man? Man to man

En volgende week krijg je een nieuw interview, met een andere speler, door Arne Steinbach uitgekozen.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u