Mick Kantelberg verlaat de Orange Lions Academy en zal volgend seizoen als jeugdspeler de B- en de C-ploeg van Antwerp Giants versterken.

“Na een goed seizoen bij de Orange Lions Academy, was ik klaar voor iets professioneler”, vertelt de Nederlander. “Ik had het jaar daarvoor al meegetraind met Antwerpen Giants, maar uiteindelijk ging m’n keuze toch voor OLA.”

Nu maakt hij toch de overstap naar de Giants. “Maar ik vond Antwerpen meteen wat hebben, en ik kon het meteen goed vinden met de coaches, dat gaf me meteen al een goed gevoel. Ze geven de jeugd ook veel kansen, dus dat is ook zeker goed om te horen.”

Kantelberg komt met veel ambitie naar België. “Ik wil een profcarrière in Europa uitbouwen op het hoogste niveau, maar eerst gaan we kampioen spelen met de Antwerp Giants.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u