Coach Wendy De Vos stelt de damesploeg van Houtem in tweede landelijke voor.

“Ploeg is meer dan compleet, we hebben een zeer uitgebreide kern en er staan ook nog een paar jeugdtalentjes klaar om de stap te zetten! Nu duimen dat de blessures achterwege blijven. Vorig seizoen werd hierdoor geteisterd, dus hopelijk kunnen we terug vechten met de volledige kern.”

“one team, one fight! Het is een nieuw samengesteld team met veel transfers, jeugdspelers en een paar comebacks van speelsters na een zware revalidatie. Iedereen zal zijn ‘waarde’ opnieuw moeten bewijzen. Mijn grootste doelstelling: een puzzel maken die klopt op en naast het veld.”

Kern 2020-2021


Yana Geenens
Kyana Beirnaert (LDP Donza)
Aïsha Baudee (Bavi Gent)
Bettina Lobé (Gentson)
Steffie Esprit
Gaelle De Wandel
Fien Ost
Fanny Verbuecken
Fara De Troyer
Rowena Tack
Sara Paelinck
Suzan Ronse
Amélie Van Doorselaer

Zij verlieten het team: Roseline Larock, Froni Vanoverbeke (LDP Donza), Kaat Bogaert (Aalst), Nele Deyaert (stopt), Stefanie Baert (Wildcats Gavere), Julie Jacobs (LDP Donza)

Coach: Wendy De Vos

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u