Dit is de ploegvoorstelling van BBC Erembodegem A in derde provinciale.

Kern 2020-2021

David Lecompte
Jef Penne
Rino de Neve
Kristof Minot
Tom Audenaerde
Nico Verhaegen
Osias Apedz
Remco Vermeiren
Niels Vlyminck
Timothy Wauters 
David Coen
Bram Ulrichts
Tom De Bot 
Cedric Van Eeckhoorn

Coach: Frank Van de Meersche 

Ambitie

“Na een topseizoen in vierde provinciale met een winstreak van achttien wedstrijden en maar twee verlieswedstrijden was het dit jaar een eerste seizoen in derde provinciale als ploeg. Een zwaar seizoen volgde, geteisterd door vele blessures. Tegen het einde van het seizoen werd iedereen gerecupereerd en zijn we toch uit de gevarenzone geraakt.” 

“Nu we Bram Ulrichts recupereren van Erasmus en iedereen terug gezond hebben we de gezonde ambitie een plaats in de top zes te proberen veroveren. We hebben gekozen om de ploeg niet te veel te veranderen met een gerichte versterking en twee van onze sterke U21-lichting kwamen we aan een ruime kern van veertien spelers. Het behoud van onze topscorer David Lecompte ondanks interesse van hoger af was de beste transfer die we konden doen. We blijven als club stappen zetten om de jonge spelers in de regio kansen te geven. In wat mijn laatste seizoen als coach bij Erembodegem moet worden hoop ik nog iets mooi neer te zetten.” 

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u