Max Gysbrechts ruilt Elite Athletes in voor Kangoeroes Basket Mechelen.

“Ik heb bijna heel mijn jeugd bij Elite Athletes en bij Joerik Michiels gespeeld. Ik had het gevoel dat het tijd was voor iets nieuws, om eens met andere coaches te spelen en in een andere omgeving. Het was ook tijd om de volgende stap in mijn carrière te zetten en hogerop te gaan.”

“Daarom heb ik gekozen om naar Kangoeroes Mechelen te gaan. Ik zal daar spelen bij de B-ploeg die in Top Division Two uitkomt, bij de U21 en ik ga ook meetrainen met de eerste ploeg. De kans om met de profs te trainen, spreekt mij enorm aan. Daar ga ik veel van kunnen leren en beter worden.”

“Ik denk dat elke ploeg mikt op het kampioenschap. We kunnen zeker meespelen voor de titel in Top Division Two, ook al weet ik nog niet hoe de reeks er zal uitzien. Als we iedere match op volle kwaliteit kunnen spelen en met de voltallige ploeg zijn, dan denk ik zeker dat we kunnen mikken op de titel of toch zeker meedraaien vanboven in het klassement.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u