Basket Waregem speelt in de voorrondes zowel uit als thuis tegen Sprimont en Anderlecht.

“We hebben zeker ambitie in de Beker van België. Vooral tegen een eersteklasser uitkomen zal volgens mij hier het doel zijn. Dit geeft telkens een leuke affiche voor de club en fans. Eens stunten tegen een eersteklasser zou ook wel leuk zijn, uiteindelijk worden ploegen daar steeds zwakker.”

“Het lijkt wel of de poules elk jaar hetzelfde zijn. We moeten weeral heen en terug tegen Sprimont. Sprimont is vooral gevaarlijk als thuisploeg. Anderlecht ken ik niet zo goed. Hoe dan ook lijkt het wel mogelijk om deze poule te overleven ,als enige tweedeklasser is dat een must natuurlijk.”

Ook in de competitie zijn de ambities weer groot. “Ik hoop vooral dat we gezond blijven. We hebben een zeer sterk team, dat net zoals vorig jaar voor de titel kan meedoen. Helaas hebben we vorig jaar geen één wedstrijd voltallig geweest, daarom geeft onze vierde of vijfde plaats vorig jaar een vertekend beeld. Het is dus aan ons. Volgend jaar zal volgens mij Melsele zeer sterk zijn in Top Division One.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u