Amber De Weerdt speelt met Phantoms Boom C voor de poulefase van de Beker van Vlaanderen tegen Scherpenheuvel, Laarne B, Ieper en Melsele.

“We zien de bekerpoules denk ik als extra wedstrijden om ons voor te bereiden! En het is altijd leuk om tegen hogere en betere ploegen te spelen voor jezelf en voor het team, maar echt ambitie om die beker te winnen is er niet dit jaar, maar we gaan ons niet zomaar gewonnen geven natuurlijk, zeg nooit nooit! Het zijn heel interessante ploegen om tegen te spelen, het gaat niet makkelijk worden maar we gaan zeker alles geven om een mooi resultaat neer te zetten.”

Ook in de competitie is De Weerdt ambitieus. “We zijn nu gestegen naar tweede landelijke. Dat is een hele stap tegenover eerste provinciale, maar het is wel de reeks waar we thuishoren. We gaan elke match sowieso alles geven. We zijn een zeer jonge ploeg, ook dus dat is zeker leuk! Ik verwacht een seizoen waar zowel de ploeg als ikzelf als speelster veel zullen bijleren. Het is een competitie met een paar ploegen waar ik zelf nog nooit tegen heb gespeeld dus dat is zeker leuk en natuurlijk doen we mee om zo hoog mogelijk te eindigen!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u