Soba Antwerpen speelt in de poulefase van de Beker van Vlaanderen tegen Gembo B, Arendonk, Aarschot B en Sint-Truiden B.

“Ik denk dat als we realistisch zijn, we weten dat we de Beker van Vlaanderen niet gaan winnen, dus deze dient meer als voorbereiding. Desondanks als ik de poule bekijk mogen we toch zeker een volgende ronde ambiëren. Naar mijn mening kunnen we van elke ploeg winnen. Met Gembo is het wel leuk dat we een extra derby op ons schema hebben staan, zij zullen volgens mij onze sterkste tegenstander zijn in deze poule. Ze staan ook in onze reeks dus dat kan ineens een goede krachtmeting worden om te zien waar we nog aan zullen moeten werken voor in het seizoen.”

“Voor het komende seizoen hebben we al een mooie transfer te pakken met Demba Guissé. Het voornaamste zal dit seizoen zijn om onze ervaren maar ook iets ‘oudere’ spelers uit de lappenmand te houden, ze zijn van groot belang voor ons. We hebben het voorbije seizoen enorm veel pech gehad met blessures waardoor de resultaten soms wat tegenvielen. Het pikt soms om te weten dat je geklopt wordt omdat we niet op volle kracht kunnen spelen. Als we dit seizoen daarvan gespaard blijven gaan we moeilijk te kloppen zijn, zeker thuis.”

“Met het snelle basketbal dat onze coach wil spelen zullen we veel ploegen pijn doen. Met de hele covid-19-situatie en het vroegtijdig stopzetten van de competitie hoop ik da we op tijd kunnen starten aan het seizoen, ik kijk er in ieder geval enorm naar uit op weer met de ploeg op het veld te staan.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u