BBC Croonen Lommel treft in de poulefase van de Beker van België Spa en Vilvoorde.

“Voor ons is het altijd de ambitie om zo ver mogelijk te geraken in de Beker van België. Het is zowel een goeie voorbereiding als een kans om tegen een ploeg uit de EuroMillions League te spelen, wat natuurlijk een mooie ervaring is. Vilvoorde en Spa zijn ploegen uit Top Division Two, wat betekent dat wij op papier sterker zijn. Hoewel ik vertrouwen heb dat we de verschillende wedstrijden kunnen winnen, mogen we ze natuurlijk niet onderschatten!”

“Volgend seizoen is het ons doel om thuisvoordeel in de play-offs te verzilveren, een top vier dus. Ikzelf wil vooral een meer stabiele waarde zijn binnen de ploeg. Vorig jaar kreeg ik naar het einde van het seizoen toe meer minuten, ik hoop dat verder te kunnen zetten.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u